Bezoekers TC de Rauwbraken

06 september 2020


Beste bezoekende vereniging, beste bezoeker,

Naar aanleiding van de maatregelen die het kabinet heeft genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en de gepubliceerde KNLTB-protocollen, hebben wij als TC de Rauwbraken aanvullende regels opgesteld voor competitie spelende teams. We dienen te improviseren en dat gaat gepaard met aanpassingen om binnen alle richtlijnen en protocollen veilig te kunnen tennissen.

We vragen dan ook je begrip voor deze bijzondere tijd met bijzondere regels.

Wij informeren u dan ook graag vooraf zo veel mogelijk van wat er verwacht kan worden op ons park.

Algemeen  

  • Voor 18 jaar en ouder: houdt minimaal 1,5 meter afstand als je niet uit 1 huishouden komt;
  • Bij verkoudheid en ziek zijn, blijf thuis;
  • Was je handen regelmatig. Hiervoor is voldoende desinfectiemiddel beschikbaar in ons paviljoen.

Aankomsttijd op park

Alle bezoekende teams worden verzocht niet eerder dan 30 minuten voor hun eerste speelronde van de vrijdagavond op het park aanwezig te zijn. Alle teams wordt met nadruk gevraagd, met uitsluitend de spelende teamleden te komen. Beperk het aantal spelers per team tot 4 waar mogelijk.

Gebruik clubhuis

De tafels in ons paviljoen zijn zo opgesteld dat de 1,5 m afstand tussen iedereen is gewaarborgd. Ons clubhuis heeft onvoldoende ruimte om voor alle thuisspelende teams een eigen tafel op te stellen en gelijktijdig aan de 1,5 m afstand regel te voldoen. Daarom gebruiken teams van speelronde 1 en 2 dezelfde tafel. Alle spelers van ieder team dienen op het moment dat hun speelronde begint het clubhuis te verlaten en de aangewezen tafel schoon achter te laten. Wij stellen desinfectiemiddel voor iedere tafel beschikbaar. Voor de vrijdagavondcompetitie geldt bovendien, dat de teams die om 22:20 klaar zijn met spelen, tot uiterlijk 23:25 de tijd hebben om in het clubhuis te zijn om na te borrelen. De teams die om 23:30 klaar zijn met spelen, kunnen tot sluitingstijd van het clubhuis naborrelen.

Regen of ander slecht weer

Het kan natuurlijk zijn, dat we op een van de vrijdagavonden te maken krijgen met slecht weer. We kunnen niet alle thuisspelende teams plus tegenstanders op hetzelfde moment in het clubhuis aanwezig laten zijn en ook voldoen aan de 1,5 m regel. Hoe jammer we het ook vinden, hebben wij  voor op vrijdagavond spelende teams het volgende besloten: Indien onze waarnemer tot de slotsom komt, dat de wedstrijden door de regen of andere vorm van slecht weer onderbroken moet worden, worden de wedstrijden van die teams voor de gehele avond gestaakt worden en niet meer hervat. De betreffende teams dienen het park meteen te verlaten. Deze teams zullen dan gebruik moeten maken van een van de beschikbare inhaaldagen. We realiseren ons, dat dit heel vervelend kan zijn, maar willen geen risico lopen dat onder regenachtige omstandigheden (dus met veel vocht in de lucht), deelnemers aan de competitie dichter op elkaar zijn dan 1,5 m. Let op, hier worden alleen de teams van de betreffende speelronde mee bedoeld.

Gebruik kleedruimtes

De kleedruimtes zijn gewoon geopend. Echter, alle spelers dienen de 1,5 m afstand te bewaren en indien nodig op elkaar te wachten, voordat je gaat douchen of omkleden. Dit betekent, dat er maximaal 4 personen gelijktijdig in de kleedruimte aanwezig mogen zijn.

Parkeerplaats

Met ingang van mei jl. hebben wij een nieuwe parkeerplaats. U bereikt deze door in uw navigatie Koningsoordlaan in Berkel-Enschot te selecteren. Zie ook onderstaande plattegrond.

Tot ziens op ons park.  

Zie ook: KNLTB TENNIS- EN PADELCOMPETITIE EN HET CORONAVIRUS

Nieuwscategorieën