Corona regels

24 mei 2020


YESSS. WE MOGEN ALLEMAAL WEER GAAN TENNISSEN!

Om dat allemaal in goede banen te laten lopen, willen we jullie graag het volgende meegeven:

 

Houd anderhalve meter afstand aan, ook al betekent dat dat je wel eens een bal moet laten gaan.

Hang altijd af en meld ook iedere persoon aan. Ook je eventuele introducee. Het liefst via de QR code of via www.tcderauwbraken.nl of anders met zijn of haar e-mailadres in de app. We willen graag weten wie er op ons park zijn, ook om de introducees later nog te benaderen. We moeten ook weten wie er op ons park is in verband met CORONA. We riskeren anders hiermee dat ons park weer op slot moet en voor TC de Rauwbraken zelf een boete en voor de ‘overtreders’ ook.

Je kunt max. 1 dag vantevoren afhangen. Vanaf 08.00 uur de dag voordat je wilt gaan spelen. Kun je onverhoopt niet spelen, cancel dan je reservering.

Als je met de fiets komt, graag rechts langs het Kees Pieterse pleintje en dan je fiets wegzetten als je gaat weer rechts van het Kees Pieterse pleintje naar huis. Er staan (nu nog kleine) pijlen op de grond. Dit ook in verband met mogelijke drukte.

Na het tennissen meteen afscheid nemen van uw tennismaatjes en meteen weer naar huis gaan. Dit i.v.m. opstoppingen en 1,5 meter afstand.

 

Wij wensen jullie allemaal veel tennisplezier.

Nieuwscategorieën