Corona update 14-10-2020

14 oktober 2020


Beste leden,
 
Gisteren heeft de regering nieuwe maatregelen aangekondigd die vanaf vanavond 22.00 in gaan.
Naar aanleiding van de persconferentie van premier Mark Rutte hebben we vandaag aanvullende vragen gesteld aan de KNLTB over wat nu wel of niet precies is toegestaan op ons park. Hierop is in de loop van de middag duidelijkheid gekomen.
Wat betekenen de nieuwe maatregelen vanaf vanavond 22.00 uur? De maatregelen zullen in ieder geval 4 weken gelden.
 
Recreatief tennis en competities
. Recreatief tennissen blijft toegestaan, zowel in single als in dubbel. Lees de update vanuit de KNLTB. Per baan zijn maximaal 4 personen toegestaan, waarbij senioren de vereiste 1,5 meter afstand moeten houden. Wees hier continue alert op, ook tijdens de wisseling van speelhelft.
. Daarnaast is belangrijk dat de 4 personen gedurende het hele potje of de hele training op dezelfde baan spelen. Het is dus niet toegestaan om gedurende een wedstrijd of training van baan te wisselen.
. Reserveer altijd vooraf een baan en ga na het spelen naar huis.
. De KNLTB competitie 2020 voor de jeugd en de senioren wordt stop gezet. Omdat in deze competitie al geen sprake was van degradatie of promotie, heeft het stopzetten geen gevolgen voor de indeling in een volgend seizoen.
. Het is niet toegestaan om wedstrijden te organiseren; de interne donderdagavond competitie en de dinsdagavond en woensdagochtend instuif worden daarom de komende periode stil gelegd.
 
Training
De trainingen gaan conform planning door. Deelnemers ontvangen via Dave en/of Max tijdig eventuele nadere instructies.
 
Paviljoen, terras en kleed- en doucheruimten
De kantine en de kleed- en doucheruimten blijven voorlopig gesloten. Geplande bardiensten hoeven niet te worden gedraaid. Gebruik van het terras is niet toegestaan.
 
Toegang Park 
Vanaf heden zijn onze toegangspoorten weer aangesloten op je KNLTB pas. Om te voorkomen dat je niet het park op kunt adviseren je dan ook om altijd je KNLTB pas mee te nemen als je komt tennissen.
 
Tot slot
We doen een groot beroep op ieders verantwoordelijkheid om op een toegestane en veilige manier ons park en de banen te betreden. Heb je klachten? Blijf dan thuis en laat je testen. Houd altijd 1,5 meter afstand, was regelmatig je handen, etc.
De verwachting is dat handhaving en controle veel strenger worden; laten we er met z'n allen voor zorgen dat het park van TC de Rauwbraken open mag blijven zodat iedereen kan blijven tennissen.

Bedankt en blijf gezond!
 
Het Bestuur

Nieuwscategorieën