Een verrassende Algemene Leden Vergadering op 6 maart 2020  

16 maart 2020


Vrijdag 6 maart vond in ons paviljoen de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering plaats. Naast de reguliere plichtplegingen traden er 2 bestuursleden af nl. Ger van Laak en Guus Pigmans. We hebben 2 andere leden bereidt gevonden om in het bestuur plaats te nemen: Wouter van Beijsterveld en Monique Leijs.

Vorig jaar heeft Riet Huijbregts van onze ledenadministratie aangegeven na meer dan 10 jaar te gaan stoppen. Zij werd hiervoor in de bloemetjes gezet en kreeg een culinair afscheidscadeau. Haar rechterhand Joke van Oudheusden werd ook bedankt voor haar hulp. De taken van Riet worden overgenomen door Maaike Adams.

Een jaarlijks terugkomende traditie is de uitreiking van de Antoon Snellen Trofee aan de vrijwilliger van het jaar. Dit jaar werd deze trofee uitgereikt aan Ben Dominicus voor zijn jarenlange bijdragen aan verschillende commissies en ander vrijwilligerswerk voor onze vereniging.

Na vele vele jaren kunnen we onze 84-jarige Kees Pieterse wel de Google van Tennisclub de Rauwbraken noemen. Omdat hij al zoveel jaren alle soorten van vrijwilligerswerk heeft gedaan kun je hem alles vragen. Kees is enige jaren geleden al benoemd tot lid van verdienste. Een passende waardering voor zijn bijdragen aan onze vereniging werd gevonden in een eigen plein (het Kees Pieterse Plein) op ons park.

Na de Algemene Leden Vergadering was er een wijn- en bierproeverij en werd er een ouderwets feestje gevierd.

Met sportieve groet, Claudia Kuiper

Nieuwscategorieën