Inschrijven Voorjaarscompetitie 2024

26 oktober 2023


Hoi allemaal,

De winter is nog niet begonnen en de inschrijving voor de voorjaarscompetities in 2024 gaat al weer van start.

Om zoveel mogelijk mensen op de vrijdagavond te laten tennissen is er opnieuw voor gekozen om de competitie op de vrijdagavond te splitsen in dubbel en gemengd dubbel. De ene week spelen de herendubbel en de damesdubbel en de andere week speelt de gemengd dubbel competitie.  Je speelt dan geen 7 wedstrijden maar 5. De competitie wordt dan over 10 weken uitgesmeerd. Op alle andere dagen blijft de competitie zoals die altijd geweest is.

Ook bij padel is de belangstelling op vrijdagavond erg groot. Daarom is door de KNLTB besloten om vanaf 2024 op vrijdagavond tijdens alle wedstrijden golden point te spelen. Dat betekent dat er bij een stand van 40-40 een beslissend punt wordt gespeeld.

Wil je zien op welke dagen de voorjaarscompetitie wordt gespeeld? Kijk dan op één van de volgende linkjes:

Competitiedagen padel

Competitiedagen tennis

Je kunt je voor de competitie inschrijven via toernooi.nl. De aanvoerder van een team verzorgt de inschrijving voor het gehele team. Bij de inschrijving dienen wel alle teamgenoten bij opmerkingen vermeld te worden.

Heb je geen team en wil je graag mee gaan doen aan de voorjaarscompetitie? Dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar  [email protected].  Bij meerdere aanmeldingen zullen we kijken of er een nieuw team te formeren is en mocht dat niet het geval zijn zal er gekeken worden om bij een bestaand team aan te sluiten.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk en kan tot uiterlijk 29 december 2023 via toernooi.nl:

Inschrijven padel

Inschrijven tennis

Namens de TTC
Hans Leijs
Paul de Wilde 

Nieuwscategorieën