Inschrijven zomercompetitie padel 2024

22 februari 2024


 Hoi allemaal,

De winter is nog niet voorbij, de voorjaarscompetitie moet nog beginnen en de inschrijving voor de zomercompetitie padel 2024 gaat al weer van start.

Evenals vorig jaar biedt Tennis & Padelclub de Rauwbraken weer een zomercompetitie Padel aan. De competitie wordt gespeeld op zowel vrijdagavond als zaterdag en zondag gedurende 5 weken vanaf 7 juni 2024. Er is een mogelijkheid in te schrijven voor gemengde teams 15+ en dames teams 15+.

Ook bij padel is de belangstelling op vrijdagavond erg groot. Daarom is door de KNLTB besloten om vanaf 2024 op vrijdagavond tijdens alle wedstrijden golden point te spelen. Dat betekent dat er bij een stand van 40-40 een beslissend punt wordt gespeeld.

Voor de jeugd t/m 17 jaar is er een mogelijkheid om padel competitie te spelen op zondag.

Wil je zien op welke dagen de voorjaarscompetitie wordt gespeeld? Kijk dan op: Padel: https://www.nlpadel.nl/media/moaezyfe/knltb-padel-speeldata-voorjaarscompetitie-2024.pdf

Inschrijven kan tot 20 april 2024 en kan via de volgende link: https://www.toernooi.nl/tournament/E0208AB9-0466-48FC-A4B8-D22AA00E0FF5

De aanvoerder schrijft in voor het gehele team en meld bij de opmerkingen de medespelers. Heb je geen team en wil je graag mee gaan doen aan de voorjaarscompetitie? Dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar  [email protected].  Bij meerdere aanmeldingen zullen we kijken of er een nieuw team te formeren is en mocht dat niet het geval zijn zal er gekeken worden om bij een bestaand team aan te sluiten.  

TTC TPC De Rauwbraken

Competitieleiders

Hans Leijs

Paul de Wilde 

Nieuwscategorieën