Pilot KNLTB Poultjes

30 december 2019


Beste leden,

Misschien heb je er al iets van mee gekregen: De KNLTB is gestart met een nieuwe manier om wedstrijden te spelen in competitievorm: “KNLTB Poultjes”. Dit is niet bedoeld als vervanging van de reguliere KNLTB competities. Het is vooral bedoeld als een laagdrempelige manier om tegen andere spelers te spelen. Vooralsnog is dit een pilot vanuit de KNLTB. In de maanden november en december heeft de eerste pilot plaatsgevonden. In februari en maart is de tweede pilot. Onze vereniging doet daar ook aan mee. Onze club heeft besloten, dat we mee doen aan de vorm waarbij je singlewedstrijden speelt. In de pilot februari/maart is het dus niet mogelijk dubbelwedstrijden te spelen.

Wat is “KNLTB Poultjes”?
Met KNLTB Poultje speel je tegen spelers van onze vereniging en verenigingen uit de buurt, op tijden die jou uitkomen. Iedereen kan meedoen, ongeacht je speelsterkte of wedstrijdervaring. Dit is de ideale manier om met nieuwe mensen te spelen, maar wel lekker in de buurt.

De 1e ronde van KNLTB 'Poultje' is in volle gang en er worden leuke vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. Je kunt je nu opgeven voor de 2e ronde (1 feb t/m 31 mrt)!


Hoe werkt het?
• Je komt in een poultje met 4 tegenstanders van jouw niveau
• Je wordt door KNLTB ingedeeld in een poultje
• Je hebt 8 weken om jouw 4 wedstrijden te spelen
• Je bepaalt onderling wanneer je gaat spelen, je speelt dus wanneer jij tijd hebt
• Lees meer via: www.knltb.nl/scala Daar kan je veel extra informatie vinden.

Hoe geef ik me op?
• Download of open de Scala Sports app (link: iOS of Android)
• Maak een account aan op de Scala App.
• Ga naar Competities
• Zoek op ‘KNLTB Poultje Oisterwijk’
• Selecteer de poule waarin jij wilt meespelen (Uitsluitend single in deze pilot)

De organisatie loopt via Scala Sports, die samenwerken met de KNLTB om meer mensen meer te laten spelen. Voor vragen kun je altijd terecht bij service@scalasports.com.

Vragen?
Ook voor onze vereniging is dit een pilot. We zullen nog een manier vaststellen hoe je op een baan kan afhangen met iemand die geen lid is van onze vereniging. Ook zal de club nog bepalen op welke dagdelen je een wedstrijd kan spelen.
We zullen voor de eerste wedstrijden gespeeld gaan worden deze dingen geregeld hebben en aan alle clubleden laten weten.
Voor vragen kan je je melden bij de toernooicommissie van TC Rauwbraken: ttc@tcderauwbraken.nl.

Namens TTC,
Hans Leijs

Promotietekst KNLTB Poultjes.pdf

Nieuwscategorieën