Schildersbedrijf Bleyer aan het woord

26 oktober 2023


Schildersbedrijf Bleyer aan het woord.

Het is jullie vast opgevallen dat het schilderwerk aan de buitenkant van ons paviljoen er weer strak uit ziet. Tijd om onze nieuwe sponsor Robert Bleyer beter te leren kennen.

Eigenaar Robert begint enthousiast te vertellen. Schildersbedrijf Bleyer bestaat sinds 2015 en is gevestigd in Berkel-Enschot. Het bedrijf is ontstaan uit een passie voor schilderen en vakmanschap. Zoon Mees is 3 dagen per week een geweldige aanvulling, het is leuk om hem te zien opgroeien in het schildersvak en de fijne kneepjes van het vak te leren. Vanaf volgend jaar gaat hij fulltime werken en wordt het een mooie familieaangelegenheid.

Naast het buiten schilderwerk, is schildersbedrijf Bleyer, ook gespecialiseerd in binnen schilderwerk, behangen en wand-/plafondafwerking. Ook geeft Robert graag kleuradvies om ervoor te zorgen dat de kleuren perfect passen bij de wensen van de klanten.

Nu wordt het wintertijd, dus als er leden zijn die op zoek zijn naar professioneel schilder- en/of decoratiewerk, vraag vrijblijvend een offerte aan: [email protected] of 06-16764530.

Nieuwscategorieën