Toegang park gewijzigd : tijdelijk NIET mogelijk via Rauwbrakenweg

13 september 2023


Afgelopen maandag is gestart met de aanleg van het langverwachte fietspad, dat een handige verbinding zal vormen tussen de Kraan en de Rauwbrakenweg, waardoor het voor iedereen gemakkelijker wordt om met de fiets onze tennis- en padelbanen te bereiken.

Wat betreft de voortgang van de werkzaamheden, is eerder dan gepland een start gemaakt met het deel langs Arbies. Dit betekent dat het vanaf vandaag tijdelijk NIET meer mogelijk is om ons park via de Rauwbrakenweg te bereiken.

Als je met de fiets komt dien je nu via de Kraan de nieuwe verharde weg te gebruiken richting de parkeerplaats achter de Handbal en Korfbal.

Kom je met de auto dan kun je via de Koningsoordlaan de parkeerplaats bereiken vanwaar je ons park kunt bereiken. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 07.00 uur 's ochtends en uiterlijk 17.00 uur 's middags, om eventuele overlast te beperken, en zullen naar verwachting ongeveer 6 weken in beslag nemen.

Het parkeren van je auto zal vanaf nu alleen nog maar mogelijk zijn op de parkeerplaats aan de Koningsoordlaan en niet meer langs Arbies.

Naast het nieuwe fietspad wordt  ook nieuwe riolering aangelegd om de infrastructuur te verbeteren.

We houden jullie op de hoogte.   

Met sportieve groet,

Het bestuur

Nieuwscategorieën