Van de voorzitter

03 juni 2020


Beste tennisvrienden,

De afgelopen weken hebben vele van jullie en ook onze tennisleraren Dave en Max laten zien hoe tennis in de anderhalvemetersamenleving goed is te doen. We zijn dan ook blij dat tennissen weer mogelijk is.

Toch wil ik nogmaals vragen om de regels hierbij in acht te houden. Houd afstand van elkaar ook als je gezamenlijk van en naar de baan toe loopt. Het pad naar de banen 5 t/m 12 is niet breed genoeg om naast elkaar te lopen op anderhalve meter afstand dus loop hier achter elkaar.

Zoals het er nu naar uitziet mag vanaf 1 juli ons paviljoen weer open. Dit is 2 maanden eerder dan de verwachte datum van 1 september. Dat is goed nieuws en hier zijn we heel blij mee. We hopen zo snel mogelijk duidelijkheid te geven wat dit betekent voor onze vereniging. De verwachting is dat we deze week meer informatie ontvangen vanuit de KNLTB en de overheid hoe hier mee om te gaan. Vanuit het bestuur hebben we de barcommissie alvast gevraagd om mee te denken hoe we straks de 1,5 meter kunnen gaan waarborgen in ons paviljoen en ook op het terras.

Op verzoek van enkele leden is de openingstijd van ons park vervroegd van 09.00 naar 08.00 ochtends. Vanaf deze tijd kun je dan ook afhangen.

Vanuit het bestuur kan ik verder mededelen dat de plaatsing van het laatste gedeelte van hekwerk over zo’n 4 weken gaat plaatsvinden. Door de corona ontwikkelingen was deze opdracht stil komen te liggen maar wordt nu weer opgepakt. Misschien is het jullie ook opgevallen maar de accommodatiecommissie heeft er de afgelopen weken voor gezorgd dat ons park er ook in deze bijzondere tijden nog steeds heel mooi bij ligt. Dank hiervoor!

We hebben als bestuur invulling gegeven aan het verzoek van de overheid om ons park in deze corona tijd open te stellen voor een ieder uit ons dorp die eens een potje wil komen tennissen. Het is dan ook, tot 6 juli, mogelijk om door de week van 15.00 tot 18.00 en in het weekend van 10.00 tot 21.00 met een vriend(in) of familielid te komen tennissen. Reserveren is hiervoor verplicht en op onze website kun je terug lezen hoe dit moet. Op dit ogenblik hebben al meer dan 50 personen hiervan gebruik gemaakt en we hebben dan ook de hoop dat we onder deze groep een aantal nieuwe leden mogen gaan verwelkomen. Omdat we deze actie hebben uitgezet hebben we besloten om dit jaar niet mee te doen aan de KNLTB Zomer Challenge. Een vergelijkbare actie waar je als vereniging tijdens de zomer maanden je park openstelt voor mensen die een potje willen komen tennissen.  

Wilfried Teunissen

Nieuwscategorieën