Vernieuwde website en KNLTB ClubApp 

10 december 2019


Op onze vernieuwde website www.tcderauwbraken.nl zie je op de homepage aan de rechterkant de button "Mijn Club"  Via deze button kun je in de beschermde omgeving van onze vereniging  komen.

Je vult eerst je bondsnummer in en daarna je wachtwoord.  Wanneer je je wachtwoord vergeten bent, klik je rechts op "Wachtwoord vergeten". Vervolgens zie je een button "Wachtwoord wijzigen".

Door deze button aan te klikken wordt er een email gegenereerd die naar jouw emailadres gestuurd wordt. In deze email staat een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. Klik op de link en stel je nieuwe wachtwoord in. Zodra je aangelogd bent in "Mijn Club" komen er een aantal tabs tevoorschijn. De eerste tab is "Mijn agenda". Daarin zie je of je nog uitstaande bardiensten hebt.

De tweede tab is "Diensten" en kan gebruikt worden voor het zelf inplannen van je bardiensten. Zoek een openstaande bardienst op, klik er op en bevestig via de button: "inplannen" in het pop up scherm.  Daarna volgt de tab "Ledenlijst". De lijst is gesorteerd op achternaam en laat een aantal gegevens zien van het betreffende lid.

De laatste tab is "Mijn profiel" met een aantal persoonlijke gegevens.  Aangezien een aantal menu's cq onderwerpen achter de beschermde login zitten is het als TCDR  lid belangrijk om aan te loggen via "Mijn Club".  * KNLTB ClubApp *       

De KNLTB Clubapp is al weer meer dan een jaar operationeel en ieder TCDR lid is op de hoogte gebracht  middels een  uitnodigingsemail.  Nieuwe leden worden zodra ze geregistreerd zijn bij de KNLTB en de ledenpas aangemaakt is op de hoogte gebracht  van de ClubApp. Dat betekent, dat alle leden de Android of IOS versie van deze app kunnen downloaden. De ClubApp is te downloaden via de Appstores. 

De App bevat je eigen profiel met daarop je foto en rating tevens vindt je er alle clubnieuws en de clubagenda. Je kunt een tennismaatje zoeken in de ledenlijst. Er is ook informatie beschikbaar over competities en toernooien. Tevens kun je spelers en teams zoeken en deze als favoriet vastzetten in je app.

De optie "Afhangen" gaan wij bij TCDR niet gebruiken en verdwijnt binnenkort van de app. Hieronder een korte uitleg over de inhoud van de app, een aantal instellingen en de mogelijkheid om je profielfoto te veranderen.

De App bestaat uit 5 tabs, te weten "Club", "MIjn profiel", "Afhangen", Maatjes" en "Meer". Tab "Club" Op dit scherm zie je dat je aangelogd bent op de clubapp van TCDR. Wanneer je naar beneden scrollt, zie je alle berichten, die ook als bericht op de home pagina van onze website staan. De button "Zoek clubleden" is te gebruiken om leden te zoeken. 

Op "Dienstenplanner" kan je klikken en zie je het overzicht van alle bardiensten. Je kan hier je bardienst inplannen op de datum waarbij staat "1 beschikbaar". Klik daarop en klik vervolgens op "Inplannen".

Op "Bekijk Clubteams" kun je de resultaten vinden van de door onze teams meegedane KNLTB Competitie.

Verder vindt je een button met daarachter de volledige clubagenda. 

Achter "Organisatie" komen de namen en gegevens tevoorschijn van bestuur en commissieleden.

Ook alle clubsponsors hebben een plek in de ClubApp. Klik op de naam en de website van de sponsor wordt geactiveerd. 

Tab "Mijn Profiel" Op dit scherm zie je je profielfoto, zoals deze nu op de ledenpas 2019 staat. Voor velen van ons wel een heel oude foto. Op deze plek is het mogelijk om een nieuwe profielfoto te maken. Let wel op, dat het een profielfoto moet zijn waarop je duidelijk herkenbaar bent. De nieuwe foto komt ter beoordeling bij de ledenadministratie terecht. Wanneer de foto voldoet aan de (minimale) eisen, wordt deze goedgekeurd en opgenomen in de administraties van TCDR en de KNLTB. De foto verschijnt op je nieuwe ledenpas van 2021.

Verder vindt je hier je rating enkel en dubbel en heb je de mogelijkheid om je toernooi historie op te zoeken, Spelers en competitieteams te zoeken en deze vervolgens als "Mijn favorieten" aanklikken.

Tab "Maatjes" Deze tab spreekt voor zich. Laat wel even weten, dat je beschikbaar bent door het schuifje naar rechts aan te zetten.

Verder is er een mogelijkheid om "Mijn voorkeuren & info" in te vullen.

Tab "Meer" Via deze tab kun je het laatste KNLTB Nieuws lezen en naar de KNLTB webshop gaan.

Achter de button "Over deze app" kun je de laatste versie controleren. (Tevens kun je jouw App instellingen wel of niet aanzetten. ) Push notificaties altijd aanzetten met als voordeel, dat je via je app een push bericht binnen kunt krijgen.  Notificaties voor afhangherinnering kun je uitzetten. Daar maken we bij TCDR geen gebruik van. 

Wanneer er vragen zijn over het installeren van bovenstaande items, schroom niet om even je vraag te stellen via een email of whatsapp aan één van ons

Claudia Kuiper      06-12327542

Wilfried Teunissen 06-53704854

[email protected]

Nieuwscategorieën