VOORJAARSCOMPETITIE 2021

18 november 2020


Op dit moment is het spelen én organiseren van wedstrijden niet toegestaan als gevolg van de geldende coronamaatregelen, en niemand weet precies hoe het verder gaat. We houden voortdurend in de gaten wat de aanpassingen van de coronamaatregelen betekenen voor de organisatie van de Voorjaarscompetitie en zullen hier waar nodig tijdig op anticiperen. Wanneer we in 2021 nog steeds met de 1.5 meter regelgeving te maken hebben, dan zoeken we naar de beste oplossing(en) om toch competitie te kunnen spelen en zullen je hier tijdig over informeren. Uiteraard zijn de overheid en KNLTB hierbij leidend.

Voor nu kijken we vast vooruit naar 2021 en starten we de voorbereidingen voor het nieuwe (competitie)seizoen alvast op, in de goede hoop dat we in het voorjaar weer 'normaal' competitie kunnen spelen.  Houd er in ieder geval rekening mee, dat net zoals bij de najaarscompetitie, er bijzondere regels zouden kunnen zijn zoals:

  • Wedstrijden worden op tijd gespeeld i.p.v. om 2 gewonnen sets.
  • Naborrelen in het clubhuis is niet of slechts beperkt mogelijk.

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie staat weer open en er kan tot 29 december 2020 ingeschreven worden. Inschrijven kan via toernooi.nl waar je ook kunt zien wat de inschrijf mogelijkheden zijn. Als je als aanvoerder inschrijft vermeld dan bij de opmerkingen de namen van je medespelers met bondsnummers.

Heb je geen team dan heb je de mogelijkheid om individueel in te schrijven en kunnen we kijken of er een mogelijkheid is om je in een ander team te plaatsen of bij maar individuelen inschrijvingen een nieuw team te formeren.

Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met [email protected] of neem telefonisch contact op via 0651065210.

Met vriendelijke groet,

TTC (Bart Huijben & Hans Leijs)

Nieuwscategorieën