Jeugdleden gezocht

 

GEZOCHT: Creatieve minds, toffe ideeën en aanpakkers

De Jeugdcommissie vindt het belangrijk om te weten wat er leeft bij onze jeugdleden. Hierdoor kunnen wij activiteiten organiseren die bij de interesses van onze jeugdleden aansluiten. Nu merken wij dat we een dagje ouder worden en dat de generatiekloof groter aan het worden is. Wie van onze jeugdleden kent bijvoorbeeld nog Vrouwtje Theelepel?
 
Samen trekken we op!
De Jeugdcommissie roept daarom de hulp van de jeugdleden van TC De Rauwbraken in! Wij zoeken meerdere jeugdleden uit de verschillende categorieën (rood, oranje, groen en geel) die enkele malen per jaar met ons willen brainstormen over nieuwe activiteiten én deze nieuwe activiteiten ook met ons tot een succes willen maken! Deze afvaardiging van de jeugdleden zal de Jeugdraad vormen. Wij verwachten dat de Jeugdcommissie met medewerking van de jeugdraad activiteiten kan organiseren die nog meer bij de wens van onze jeugdleden aansluiten.
 
Wil jij meedenken?
Super tof (of is dat ouderwets)! Stuur even een mailtje naar jeugdcommissie@tcrauwbraken.nl. Behalve jouw naam en mailadres willen we graag weten waarom het jou zo leuk lijkt om in de jeugdraad van TC De Rauwbraken te zitten.
 
Wij hopen op veel reacties!
 
Groetjes!
 
De Jeugdcommissie
 
Ilona, Isabel, Arjen, Janka en Joep