Instuif

Dinsdagavond instuif

Instuiven is recreatief tennissen voor alle seniorleden van TC de Rauwbraken, waarbij van te voren geen afspraak met andere tennissers hoeft te worden gemaakt. Spreekt deze opzet van recreatief tennissen je aan, dan begroeten wij je graag op de dinsdagavond. Dinsdagavond Instuif, een ideale manier om andere tennissers te leren kennen.

  •  Heb je tijd op dinsdag avond ?
  • Ben jij een nieuw lid van TC de Rauwbraken ?
  • Wil je wat meer variatie in je medespelers en tegenstanders ?
  • Heb je genoeg van al dat geregel om te kunnen tennissen ?

Kom dan Instuiven op dinsdagavond !

Iedere dinsdagavond kun je vanaf 19.00 uur komen Instuiven. We spelen in rondes van 45 minuten en beginnen om 19.00, 19.45, 20.30, 21.15 en 22.00 uur.

Zijn er spelers van mijn speelsterkte ?

Wekelijks doen er spelers mee met diverse speelsterktes van gevorderden tot beginners. Doe je voor de eerste keer mee, geef je speelsterkte even door, kan ik hier rekening mee houden bij het indelen.

Hoe werkt het ?

Je legt voor bovenstaande tijden je tennispasje op de tafel met de baannummers. Vervolgens deel ik je in met spelers van gelijke speelsterkte en houd ik zoveel mogelijk rekening met wie je die avond al eerder hebt gespeeld. Je kan natuurlijk aangeven met wie je graag wil spelen, maar dat is in principe niet de bedoeling.

Vanaf welke leeftijd mag ik meespelen ?

Vanaf 16 jaar mag je meedoen met de “Dinsdagavond Instuif”.

Heb je nog vragen of opmerkingen, ik ben iedere dinsdagavond op de tennisclub, tot dinsdag !

Martijn Verkerk
06-46230427

Woensdagochtend instuif

Elke woensdagochtend komen een groot aantal leden bijeen om in wisselde samenstelling met elkaar te tennissen. We spelen zo veel mogelijk gemengd dubbel. Alle leden zijn deze ochtend welkom. Het is een prima manier om kennis te maken met andere leden van TC de Rauwbraken en met wisselende partners een leuke wedstrijd te spelen.

9.30 uur gaat de eerste ronde van start. Om 10.30 uur wordt de tweede ronde gespeeld.

Met vriendelijk groet,
Martin de Laat en Harrie van Schijndel
06-40589653.