Instuif

Dinsdagavond instuif

Instuiven is recreatief tennissen voor alle seniorleden van TC de Rauwbraken, waarbij van te voren geen afspraak met andere tennissers hoeft te worden gemaakt. Spreekt deze opzet van recreatief tennissen je aan, dan begroeten wij je graag op de dinsdagavond. Dinsdagavond Instuif, een ideale manier om andere tennissers te leren kennen.

Vanaf 19.00 starten we iedere 45 minuten met een nieuwe ronde. De huidige Corona omstandigheden laten het echter nog niet toe dat we de Dinsdagavond instuif op normale manier organiseren. We hebben daarom een alternatieve manier bedacht.
Er is een “Dinsdagavond Instuif”-app opgezet waarmee je je iedere dinsdag tussen 17.00 en 18.30 uur kan aanmelden om te komen instuiven, door aan te geven; Welke ronde je wil starten, Hoeveel rondes je wil spelen, Je speelsterkte.

De rondes starten op de volgende tijden:
Ronde 1: 19.00
Ronde 2: 19.45
Ronde 3: 20.30
Ronde 4: 21.15

Voor 19.00 zal ik vervolgens het speel schema op de “Dinsdagavond Instuif”-app zetten, zodat iedereen weet wie, wanneer, waar dezelfde avond speelt.

Wil je graag meedoen met de Dinsdagavond instuif, stuur een bericht of app naar tel 06-46230427.

Met vriendelijk groet,
Martijn Verkerk  

Woensdagochtend instuif

Elke woensdagochtend komen een groot aantal leden bijeen om in wisselde samenstelling met elkaar te tennissen. We spelen zo veel mogelijk gemengd dubbel. Alle leden zijn deze ochtend welkom. Het is een prima manier om kennis te maken met andere leden van TC de Rauwbraken en met wisselende partners een leuke wedstrijd te spelen.

9.30 uur gaat de eerste ronde van start. Om 10.30 uur wordt de tweede ronde gespeeld.

De huidige Corona omstandigheden laten het echter nog niet toe dat we de woensdagochtend instuif op normale manier organiseren. We hebben daarom een alternatieve manier bedacht. Er is een “woensdagochtend Instuif”-app opgezet waarmee je je iedere dinsdag tot 18.00 uur kunt aanmelden om te komen instuiven, door aan te geven;
Welke ronde je wil starten. 
Hoeveel rondes je wil spelen.

Voor 9.00 uur wordt het speel schema op de “woensdagochtend Instuif”-app gezet, zodat iedereen weet wie, wanneer, waar speelt. Wil je graag meedoen met de woensdagochtend instuif, stuur een bericht of app naar tel 06-40589653.

Met vriendelijk groet,
Martin de Laat en Harrie van Schijndel