Van de voorzitter mei 2024

10 mei 2024


Beste tennis- en padelvrienden,

Zoals jullie wellicht al gezien hebben, is de inschrijving voor het Huis & Hypotheek Open Tennis- en Padeltoernooi, gepland van 13 tot en met 23 juni, nu officieel geopend! Dit toernooi belooft een fantastische ervaring te worden, gevuld met sportieve uitdagingen en gezelligheid. We moedigen al onze leden van harte aan om deel te nemen en samen een onvergetelijke tijd te beleven. Aarzel dus niet langer en schrijf je snel in!

Daarnaast willen we jullie op de hoogte brengen van een mededeling vanuit de gemeente over de verkeerssituatie rondom ons park. Vanaf de Rauwbrakenweg gezien, is het eerste gedeelte geen officieel fietspad, maar eerder een straat met een fietspadachtige uitstraling. Dit komt doordat er ook bevoorradings- en onderhoudsverkeer plaatsvindt voor de aanliggende percelen. We willen benadrukken dat er een parkeerverbod geldt op dit stuk, zowel op het asfalt als op het trottoir. Hoewel er een passeerstrook is voor voertuigen, is parkeren hier niet toegestaan, zelfs niet op het gedeelte bij de tennisbanen waar een wit kruis is getekend. Het laatste gedeelte richting De Kraan is een officieel fietspad waar gemotoriseerd verkeer niet is toegestaan, zoals aangegeven door de borden. Ook hier geldt een parkeerverbod.

Tevens willen we jullie informeren dat er volgens de planning gestart zal worden met de bouw van bedrijfsgebouwen op de 'parkeerplaats' aan de Rauwbrakenweg na de bouwvak. Dit betekent dat er dan helemaal niet meer geparkeerd kan worden aan de Rauwbrakenweg.

We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat twee stagiairs van Fontys Hogescholen, Max van Avendonk en Faas Westra, aan de slag gaan bij onze vereniging! Zij zullen ons team 8 weken versterken en zich bezighouden met het belangrijke werk van sponsors binnenhalen. Binnenkort zullen ze zich persoonlijk aan jullie voorstellen en ook jullie hulp vragen bij het vinden van nieuwe sponsors. Laten we samenwerken om onze club nog sterker te maken en meer mensen te inspireren om van de prachtige sporten tennis en padel te genieten.

Tevens willen we jullie informeren dat Pien Roodhuyzen ons zal bijstaan in het benutten van onze sociale media. Pien doet dit beroepsmatig en heeft veel ervaring en succes hiermee, onder andere bij Arbies. We zijn ervan overtuigd dat haar expertise ons zal helpen om onze online aanwezigheid te versterken en onze activiteiten beter te promoten.

Voor verdere updates en informatie over het toernooi en andere clubactiviteiten, houd onze website en sociale media in de gaten.

Tot ziens op ons park!

Met sportieve groet,

Wilfried Teunissen

Voorzitter

Nieuwscategorieën